توضیحات وزیر صنعت درباره افزایش قیمت خودرو‌های ایرانی سه واحد صنفی در مشهد پلمب شدند (۲ آذر ۱۴۰۳) افتتاح نوزدهمین نمایشگاه تجهیزات پزشکی مشهد | حضور ۷۰ شرکت تولیدکننده تجهیزات پزشکی در نمایشگاه مشهد + ویدئو یارانه دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد ‎+ فیلم وزیر صمت: مجوز برای ته‌لنجی‌ها و کولبران اعطا شد گذاشتن زباله دم در سیاره پیش‌فروش فیدلیتی با تحویل فوری از شنبه آینده (۳ آذر ۱۴۰۳) + قیمت و لینک ثبت‌نام بخشنامه جدید بانک مرکزی | معاملات بازار ارز تجاری از شنبه (۳ آذر ۱۴۰۳) عملیاتی می‌شود راهکار قانونی کارگران درقبال کارفرمایانی که با مرخصی آنان موافقت نمی‌کنند، چیست؟ ویدئو | اولین واکنش وزیر کار به واریزنشدن یارانه آبان‌ماه دهک‌های چهارم تا نهم هماهنگ‌کننده ملی بریکس جمهوری اسلامی ایران: ما می‌توانیم الگوی کشورمان را به سایر کشور‌ها صادر کنیم نرخ طلا و سکه در مشهد اعلام شد (یکم آذر ۱۴۰۳) علت واریز نشدن یارانه آبان ۱۴۰۳ چیست؟ + جزئیات ویدئو | وزیر کار: مشکل کارگران شرکتی در دستور کار دولت قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (یکم آذر ۱۴۰۳) | پرواز بیت کوین به کانال ۹۷ هزار دلار اهدای نشان «فداکاری» به خانواده‌های شهیدان پدافند هوایی از سوی فرمانده کل ارتش + تصاویر خودرو و مسکن دو آرزوی دست‌نیافتنی برای کارگران فروش سکه‌های حراجی به مرز ۵۰۰ هزار سکه رسید ماهی کیلویی چند؟ (یکم آذر ۱۴۰۳) + جدول قیمت هزینه سرویس و تعمیر پکیج در مشهد چقدر می‌شود؟ | بازار داغ، اما مشتریان ناراضی از خدمات افزایش ۵۰ تا ۲۰۰ میلیون تومانی قیمت انواع خودرو در بازار (یکم آذر ۱۴۰۳) ۱۱۷ هزار کلنی زنبور عسل در شهرستان مشهد سرشماری شد تأثیر افزایش قیمت کارخانه‌ای خودروسازان بر بازار آزاد چه بود؟ | رشد ۴۲ میلیونی قیمت خودرو در آبان ۱۴۰۳ یارانه نقدی آبان ۱۴۰۳ کی واریز می‌شود؟ + توضیحات سرپرست سازمان هدفمندی یارانه‌ها چه خبر از بازار مسکن؟ | تأثیر نوسانات ارزی محدود به خریداران مردد رفع موانع مالی خراسان رضوی در انتظار تصمیمات کمیسیون هماهنگی بانک‌ها هیچ ردیفی در بودجه برای افزایش یارانه‌ها پیش‌بینی نشده است | دهک‌بندی‌ها هر ۶ ماه یک‌بار گاز ادارات و اماکن عمومی پرمصرف تهران قطع خواهد شد قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد (یکم آذر ۱۴۰۳) | شلغم کیلویی ۱۰ هزار تومان
سرخط خبرها

تدوین ۵ برنامه برای رشد امنیت غذایی و تأمین سفره مردم | خرید گندم از کشاورزان از مرز ۸.۲ میلیون تُن گذشت

  • کد خبر: ۲۳۹۹۴۲
  • ۳۰ تير ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۴
تدوین ۵ برنامه برای رشد امنیت غذایی و تأمین سفره مردم | خرید گندم از کشاورزان از مرز ۸.۲ میلیون تُن گذشت
وزیر جهاد کشاورزی از تدوین ۵ برنامه برای افزایش امنیت غذایی و تأمین معیشت مردم خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدعلی نیکبخت در مراسم افتتاحیه بیست‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی «دام و صنایع وابسته ایران» گفت که با توجه به وضع موجود، برای تأمین معیشت مردم ۵ اولویت تدوین کرده‌ایم.

وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: اولویت اول افزایش تولیدات کشاورزی با حفظ ذخایر و منابع است. در اولویت دوم، تلاش می‌کنیم که تنوع در تولید ایجاد شود و ضرر و زیان کشاورزان به حداقل کاهش یابد.

وی افزود: اولویت سوم تعادل‌بخشی به بخش تولید است یعنی مشخص شود که کدام بخش به چه میزان منابع نیاز دارد و بهره‌وری در بخش‌ها چگونه است.

به گفته وزیر جهاد کشاورزی تولید صادرات محور از دیگر اولویت‌های بخش کشاورزی است، معتقد هستیم اگر تولید صرفاً برای تامین داخل باشد به بن‌بست خواهد رسید و باید برنامه‌ریزی صادرات انجام شود.

وزیر جهاد کشاورزی اولویت پنجم را توجه به کشاورزی دانش بنیان عنوان کرد و گفت: آموزش و تحقیقات و ترویج کشاورزی باید مورد توجه قرار گیرد.

وی افزود: این ۵ اولویت با توجه به وضعیت موجود است، اما در ادامه می‌تواند اولویت‌های جدیدی اضافه شود.

وی تاکید کرد: در حوزه سرمایه‌گذاری هم بخش‌های دام طیور و شیلات از اولویت‌های جدی وزارتخانه است. مخصوصاً در حوزه آبزی‌پروری تنها از ۱۰ تا ۱۵ درصد ظرفیت‌های موجود استفاده شده است.

وی ادامه داد: موضوع پرورش ماهی در قفس و پرورش ماهیان گرمابی و سردابی از اولویت‌های ما است و ۵۰۰ هزار حلقه چاه مجوزدار در اختیار این بخش قرار دارد که یک مزیت محسوب می‌شود.

به گفته نیکبخت، صنایع غذایی هم در اولویت‌های سرمایه‌گذاری در این بخش قرار دارد که می‌تواند از خام فروشی جلوگیری کند.

وی توسعه گلخانه‌ها و گیاهان دارویی را از اولویت‌های دیگر سرمایه‌گذاری در این بخش عنوان کرد و گفت: فرصت‌های بسیار زیادی در این حوزه‌ها وجود دارد.

وزیر جهاد کشاورزی تأکید کرد: هشت محصول اساسی برای افزایش تولید انتخاب شده است که یکی از آن‌ها افزایش تولید نهاده‌های دامی است.

وی گفت: در حال حاضر، بیش از ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار تُن ذرت در انبار‌های کشور وجود دارد و نزدیک به ۲ میلیون تن کنجاله سویا وجود دارد که بیش‌از ۴ ماه نیاز کشور را تأمین می‌کند.

وزیر جهاد کشاورزی گفت: امروز وضعیت بحرانی نهاده‌های دامی عبور کردیم و در حال برنامه‌ریزی برای تامین نهاده‌های دامی برای نیمه دوم سال هستیم.

نیکبخت گفت: در تولید مرغ و تخم‌مرغ به مرحله صادرات رسیده‌ایم و به فکر تثبیت و پایداری تولید و افزایش صادرات هستیم. سال گذشته، ۱۴۰ هزار تُن تخم‌مرغ صادر شده و از ابتدای امسال، بیش‌از ۵۰ هزار تُن تخم‌مرغ صادر شده است.

وزیر جهاد کشاورزی افزود: برنامه ما محول‌کردن امور به تشکل‌های بخش کشاورزی است که در مرغ و تخم‌مرغ این کار صورت گرفته و در بقیه بخش‌ها هم این کار انجام خواهد شد.

وی درباره تولید گوشت قرمز گفت: در سال‌های گذشته دام‌های مولد را از دست داده بودیم و اکنون در حال احیا و بازسازی دام‌های مولد هستیم که اگر لازم بود با ارز ترجیحی وارد می‌کنیم.

وزیر جهاد کشاورزی گفت: شاخص‌های بخش کشاورزی نشان می‌دهد که وضعیت این بخش رو به بهبود است. نرخ ارزش افزوده در بهار ۱۴۰۲ منهای ۴.۶ درصد بود و در زمستان ۱۴۰۲ به ۶ دهم مثبت رسید و پیش‌بینی می‌شود که در سال جدید هم به نرخ مثبت برسیم.

به گفته نیکبخت، تراز تجاری بخش کشاورزی بیش از ۲ میلیون دلار در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ بهبود پیدا کرد.

۸ میلیون و ۲۰۰ هزار تن گندم از کشاورزان خریداری شد

وی افزود: برای دومین سال پیاپی نیاز ۱۰۰ درصدی کشور به گندم را تامین کردیم؛ تا به امروز بیش از ۸ میلیون و ۲۰۰ هزار تن گندم از کشاورزان کشور خریداری کردیم، اگر در همین روال کار ادامه یابد، حدود ۱۸ درصد نسبت به مشابه سال گذشته تولید بیشتر می‌شود.

به گفته وزیر جهاد کشاورزی امسال نیاز کشور و ذخایر استراتژیک از گندم داخلی تامین می‌شود و نیاز به هیچ گونه واردات نخواهد بود. نرخ تورم در بخش کشاورزی هم با استناد به مرکز آمار زیر میانگین کشوری است.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->