پیش بینی قیمت طلا و سکه (دوشنبه ۳ دی ۱۴۰۳) پیش بینی بورس (دوشنبه ۳ دی ۱۴۰۳)| قله نوردی شاخص بورس ادامه دارد؟ تکذیب گمانه‌زنی‌های افزایش قیمت بنزین (۲ دی ۱۴۰۳) برای خرید آهن‌آلات در مشهد چه باید کرد؟ انبوه‌سازان لاکچری‌ساز بلای جان بازار مسکن ماجرای برنج‌های وارداتی آلوده چیست؟ نقد‌های مردمی به عرضه روغن‌موتور‌های بی‌کیفیت در مشهد قیمت خودرو‌های خارجی رشد ۳ تا ۳۵ میلیون تومانی پیدا کرد (۲ دی ۱۴۰۳) قیمت خودرو‌های داخلی در مسیر کاهش (۲ دی ۱۴۰۳) | پژو ۲۰۷ اتوماتیک یک میلیارد و ۳۵ میلیون تومان موتور بورس با بزرگان بازار روشن ماند | گزارش وضعیت بازار سهام (۲ دی ۱۴۰۳) نرخ طلا و سکه در مشهد (۲ دی ۱۴۰۳) حجم مخازن سد‌های خراسان رضوی، فقط ۱۴ درصد! اداره کل صمت خراسان رضوی طی ۸ ماه ابتدایی ۱۴۰۳ رتبه سوم کشور در تعداد پرونده کشف کالای قاچاق را کسب کرده است ۹ مزرعه ماهی خاویاری در خراسان رضوی فعال است قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲ دی ۱۴۰۳) | ریزش قیمت‌ها در بازار ارز و طلا آغاز عرضه سنگین دلار، تتر و درهم از فردا (۳ دی ۱۴۰۳) قانون پیش فروش مسکن اصلاح می‌شود جلسه مجلس با همتی و فرزین برای بررسی افزایش قیمت ارز، سه‌شنبه (۴ دی ۱۴۰۳) برگزار می‌شود کدام آپارتمان‌ها در وضعیت رکود بازار مسکن خریدار دارند؟ (۲ دی ۱۴۰۳) ویدئو | عبده تبریزی: قیمت پایین برق و گاز اقتصاد ایران را آشفته کرده است دلار حواله از ۶۳ هزار تومان عبور کرد (۲ دی ۱۴۰۳) ویدئو | قالیباف: گرانی‌های قیمت ارز و کمبود برق و گاز این روزها مشکلات زیادی برای مردم ایجاد کرده است زیان ۲۵۰ همتی صنایع درپی قطعی برق برنامه‌های مجلس برای حمایت از بورس چیست؟ |رونق بازار سرمایه با بازار توافقی ارز دستور پزشکیان برای تسریع در پرداخت وام ازدواج سرنوشت نامعلوم تعهدات مالی سفرهای استانی دولت سیزدهم به خراسان رضوی واریز سود به حساب بیش از ۲۰ میلیون سهامدار در پاییز ۱۴۰۳ جلسه غیرعلنی مجلس در مورد نوسانات نرخ ارز برگزار شد (۲ دی ۱۴۰۳) قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد (۲ دی ۱۴۰۳) | هویج کیلویی ۱۰ هزار تومان
سرخط خبرها

تدوین ۵ برنامه برای رشد امنیت غذایی و تأمین سفره مردم | خرید گندم از کشاورزان از مرز ۸.۲ میلیون تُن گذشت

  • کد خبر: ۲۳۹۹۴۲
  • ۳۰ تير ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۴
تدوین ۵ برنامه برای رشد امنیت غذایی و تأمین سفره مردم | خرید گندم از کشاورزان از مرز ۸.۲ میلیون تُن گذشت
وزیر جهاد کشاورزی از تدوین ۵ برنامه برای افزایش امنیت غذایی و تأمین معیشت مردم خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدعلی نیکبخت در مراسم افتتاحیه بیست‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی «دام و صنایع وابسته ایران» گفت که با توجه به وضع موجود، برای تأمین معیشت مردم ۵ اولویت تدوین کرده‌ایم.

وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: اولویت اول افزایش تولیدات کشاورزی با حفظ ذخایر و منابع است. در اولویت دوم، تلاش می‌کنیم که تنوع در تولید ایجاد شود و ضرر و زیان کشاورزان به حداقل کاهش یابد.

وی افزود: اولویت سوم تعادل‌بخشی به بخش تولید است یعنی مشخص شود که کدام بخش به چه میزان منابع نیاز دارد و بهره‌وری در بخش‌ها چگونه است.

به گفته وزیر جهاد کشاورزی تولید صادرات محور از دیگر اولویت‌های بخش کشاورزی است، معتقد هستیم اگر تولید صرفاً برای تامین داخل باشد به بن‌بست خواهد رسید و باید برنامه‌ریزی صادرات انجام شود.

وزیر جهاد کشاورزی اولویت پنجم را توجه به کشاورزی دانش بنیان عنوان کرد و گفت: آموزش و تحقیقات و ترویج کشاورزی باید مورد توجه قرار گیرد.

وی افزود: این ۵ اولویت با توجه به وضعیت موجود است، اما در ادامه می‌تواند اولویت‌های جدیدی اضافه شود.

وی تاکید کرد: در حوزه سرمایه‌گذاری هم بخش‌های دام طیور و شیلات از اولویت‌های جدی وزارتخانه است. مخصوصاً در حوزه آبزی‌پروری تنها از ۱۰ تا ۱۵ درصد ظرفیت‌های موجود استفاده شده است.

وی ادامه داد: موضوع پرورش ماهی در قفس و پرورش ماهیان گرمابی و سردابی از اولویت‌های ما است و ۵۰۰ هزار حلقه چاه مجوزدار در اختیار این بخش قرار دارد که یک مزیت محسوب می‌شود.

به گفته نیکبخت، صنایع غذایی هم در اولویت‌های سرمایه‌گذاری در این بخش قرار دارد که می‌تواند از خام فروشی جلوگیری کند.

وی توسعه گلخانه‌ها و گیاهان دارویی را از اولویت‌های دیگر سرمایه‌گذاری در این بخش عنوان کرد و گفت: فرصت‌های بسیار زیادی در این حوزه‌ها وجود دارد.

وزیر جهاد کشاورزی تأکید کرد: هشت محصول اساسی برای افزایش تولید انتخاب شده است که یکی از آن‌ها افزایش تولید نهاده‌های دامی است.

وی گفت: در حال حاضر، بیش از ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار تُن ذرت در انبار‌های کشور وجود دارد و نزدیک به ۲ میلیون تن کنجاله سویا وجود دارد که بیش‌از ۴ ماه نیاز کشور را تأمین می‌کند.

وزیر جهاد کشاورزی گفت: امروز وضعیت بحرانی نهاده‌های دامی عبور کردیم و در حال برنامه‌ریزی برای تامین نهاده‌های دامی برای نیمه دوم سال هستیم.

نیکبخت گفت: در تولید مرغ و تخم‌مرغ به مرحله صادرات رسیده‌ایم و به فکر تثبیت و پایداری تولید و افزایش صادرات هستیم. سال گذشته، ۱۴۰ هزار تُن تخم‌مرغ صادر شده و از ابتدای امسال، بیش‌از ۵۰ هزار تُن تخم‌مرغ صادر شده است.

وزیر جهاد کشاورزی افزود: برنامه ما محول‌کردن امور به تشکل‌های بخش کشاورزی است که در مرغ و تخم‌مرغ این کار صورت گرفته و در بقیه بخش‌ها هم این کار انجام خواهد شد.

وی درباره تولید گوشت قرمز گفت: در سال‌های گذشته دام‌های مولد را از دست داده بودیم و اکنون در حال احیا و بازسازی دام‌های مولد هستیم که اگر لازم بود با ارز ترجیحی وارد می‌کنیم.

وزیر جهاد کشاورزی گفت: شاخص‌های بخش کشاورزی نشان می‌دهد که وضعیت این بخش رو به بهبود است. نرخ ارزش افزوده در بهار ۱۴۰۲ منهای ۴.۶ درصد بود و در زمستان ۱۴۰۲ به ۶ دهم مثبت رسید و پیش‌بینی می‌شود که در سال جدید هم به نرخ مثبت برسیم.

به گفته نیکبخت، تراز تجاری بخش کشاورزی بیش از ۲ میلیون دلار در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ بهبود پیدا کرد.

۸ میلیون و ۲۰۰ هزار تن گندم از کشاورزان خریداری شد

وی افزود: برای دومین سال پیاپی نیاز ۱۰۰ درصدی کشور به گندم را تامین کردیم؛ تا به امروز بیش از ۸ میلیون و ۲۰۰ هزار تن گندم از کشاورزان کشور خریداری کردیم، اگر در همین روال کار ادامه یابد، حدود ۱۸ درصد نسبت به مشابه سال گذشته تولید بیشتر می‌شود.

به گفته وزیر جهاد کشاورزی امسال نیاز کشور و ذخایر استراتژیک از گندم داخلی تامین می‌شود و نیاز به هیچ گونه واردات نخواهد بود. نرخ تورم در بخش کشاورزی هم با استناد به مرکز آمار زیر میانگین کشوری است.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->