پلمب یک واحد صنفی در منطقه ثامن مشهد به دلیل احتکار برنج (۱ شهریور ۱۴۰۴) | عودت ۳۲ میلیارد ریال وجه به زائران شاکی سود وام مسکن ایثارگران اندازه حدود نیمی از مبلغ وام است! علت افزایش قیمت برنج از زبان نماینده گیلان ادعای جدید وزیر جهاد کشاورزی: قیمت برنج ایرانی بیش از ۱۰۰ هزار تومان در هر کیلوگرم کاهش یافته است (یکم شهریور ۱۴۰۴) طلافروشی‌های مشهد فردا (یکشنبه، دوم شهریور ۱۴۰۴) تعطیل است بورس شهریور را منفی شروع کرد | گزارش وضعیت بازار سهام (یکم شهریور ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (یکم شهریور ۱۴۰۴) | دلار یک کانال کم کرد یارانه نقدی مردادماه ۱۴۰۴ برخی خانوار‌های کارگری قطع شد تایید قطع شدن یارانه ۳ میلیون ایرانی توسط سخنگوی کالابرگ الکترونیکی (یکم شهریور ۱۴۰۴) نرخ طلا در مشهد اعلام شد | طلا در اوج (یکم شهریور ۱۴۰۴) حراج و پیش‌فروش سکه طلا از این هفته آغاز می‌شود (یکم شهریور ۱۴۰۴) پرداخت بدون تأخیر یارانه و حقوق کارمندان و بازنشستگان در ایام جنگ ۱۲ روزه پرونده خاموشی‌ها تا یک‌ماه آینده بسته می‌شود (یکم شهریور ۱۴۰۴) بخش قابل توجهی از محدودیت‌های برق تا پایان تابستان برداشته می‌شود  چرا ۳ میلیون نفر از دهک‌های ۴ تا ۹ از دریافت یارانه حذف شدند؟ (یکم شهریور ۱۴۰۴) قیمت طلا در بازار جهانی امروز (یکم شهریور ۱۴۰۴) اعلام شد خرید و فروش طلا تا چند گرم مشمول مالیات سوداگری می‌شود؟ پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه برای فردا (شنبه ۱ شهریور ۱۴۰۴) عملیات اجرایی فاز دوم شعبه لطف‌آباد بندر خشک و هاب لجستیکی شمال‌شرق کشور آغاز شد صدور ۱.۵ میلیون مجوز الکترونیک کسب‌وکار در دولت چهاردهم سهمیه بنزین شهریور ۱۴۰۴ خودرو‌ها امشب شارژ می‌شود یارانه ۳ میلیون نفر در مرداد ۱۴۰۴ حذف شد وزیر نیرو: خراسان رضوی کانون احداث پروژه‌های بزرگ تولید برق است | از چالش ناترازی عبور می‌کنیم + فیلم آغاز تحویل ۹۵ هزار سکه پیش فروش سررسید از امروز (۳۰ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو داخلی و خارجی (۳۰ مرداد ۱۴۰۴) + جدول تمهیدات ویژه دریافت تعداد بالای نان برای هیئات مذهبی و مساجد در دهه آخر صفر ۱۴۰۴ در مشهد طرح فاضلاب شهر رضویه مشهد با حضور وزیر نیرو به بهره‌برداری رسید (۳۰ مرداد ۱۴۰۴) زمان اولین حراج شمش طلا در شهریور ماه اعلام شد اختلال در فروش نان به دلیل قطع دستگاه‌های نانینو در مشهد | رئیس اتحادیه نانوایان مشهد: پیگیر حل مشکل هستیم
سرخط خبرها

تدوین ۵ برنامه برای رشد امنیت غذایی و تأمین سفره مردم | خرید گندم از کشاورزان از مرز ۸.۲ میلیون تُن گذشت

  • کد خبر: ۲۳۹۹۴۲
  • ۳۰ تير ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۴
تدوین ۵ برنامه برای رشد امنیت غذایی و تأمین سفره مردم | خرید گندم از کشاورزان از مرز ۸.۲ میلیون تُن گذشت
وزیر جهاد کشاورزی از تدوین ۵ برنامه برای افزایش امنیت غذایی و تأمین معیشت مردم خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدعلی نیکبخت در مراسم افتتاحیه بیست‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی «دام و صنایع وابسته ایران» گفت که با توجه به وضع موجود، برای تأمین معیشت مردم ۵ اولویت تدوین کرده‌ایم.

وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: اولویت اول افزایش تولیدات کشاورزی با حفظ ذخایر و منابع است. در اولویت دوم، تلاش می‌کنیم که تنوع در تولید ایجاد شود و ضرر و زیان کشاورزان به حداقل کاهش یابد.

وی افزود: اولویت سوم تعادل‌بخشی به بخش تولید است یعنی مشخص شود که کدام بخش به چه میزان منابع نیاز دارد و بهره‌وری در بخش‌ها چگونه است.

به گفته وزیر جهاد کشاورزی تولید صادرات محور از دیگر اولویت‌های بخش کشاورزی است، معتقد هستیم اگر تولید صرفاً برای تامین داخل باشد به بن‌بست خواهد رسید و باید برنامه‌ریزی صادرات انجام شود.

وزیر جهاد کشاورزی اولویت پنجم را توجه به کشاورزی دانش بنیان عنوان کرد و گفت: آموزش و تحقیقات و ترویج کشاورزی باید مورد توجه قرار گیرد.

وی افزود: این ۵ اولویت با توجه به وضعیت موجود است، اما در ادامه می‌تواند اولویت‌های جدیدی اضافه شود.

وی تاکید کرد: در حوزه سرمایه‌گذاری هم بخش‌های دام طیور و شیلات از اولویت‌های جدی وزارتخانه است. مخصوصاً در حوزه آبزی‌پروری تنها از ۱۰ تا ۱۵ درصد ظرفیت‌های موجود استفاده شده است.

وی ادامه داد: موضوع پرورش ماهی در قفس و پرورش ماهیان گرمابی و سردابی از اولویت‌های ما است و ۵۰۰ هزار حلقه چاه مجوزدار در اختیار این بخش قرار دارد که یک مزیت محسوب می‌شود.

به گفته نیکبخت، صنایع غذایی هم در اولویت‌های سرمایه‌گذاری در این بخش قرار دارد که می‌تواند از خام فروشی جلوگیری کند.

وی توسعه گلخانه‌ها و گیاهان دارویی را از اولویت‌های دیگر سرمایه‌گذاری در این بخش عنوان کرد و گفت: فرصت‌های بسیار زیادی در این حوزه‌ها وجود دارد.

وزیر جهاد کشاورزی تأکید کرد: هشت محصول اساسی برای افزایش تولید انتخاب شده است که یکی از آن‌ها افزایش تولید نهاده‌های دامی است.

وی گفت: در حال حاضر، بیش از ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار تُن ذرت در انبار‌های کشور وجود دارد و نزدیک به ۲ میلیون تن کنجاله سویا وجود دارد که بیش‌از ۴ ماه نیاز کشور را تأمین می‌کند.

وزیر جهاد کشاورزی گفت: امروز وضعیت بحرانی نهاده‌های دامی عبور کردیم و در حال برنامه‌ریزی برای تامین نهاده‌های دامی برای نیمه دوم سال هستیم.

نیکبخت گفت: در تولید مرغ و تخم‌مرغ به مرحله صادرات رسیده‌ایم و به فکر تثبیت و پایداری تولید و افزایش صادرات هستیم. سال گذشته، ۱۴۰ هزار تُن تخم‌مرغ صادر شده و از ابتدای امسال، بیش‌از ۵۰ هزار تُن تخم‌مرغ صادر شده است.

وزیر جهاد کشاورزی افزود: برنامه ما محول‌کردن امور به تشکل‌های بخش کشاورزی است که در مرغ و تخم‌مرغ این کار صورت گرفته و در بقیه بخش‌ها هم این کار انجام خواهد شد.

وی درباره تولید گوشت قرمز گفت: در سال‌های گذشته دام‌های مولد را از دست داده بودیم و اکنون در حال احیا و بازسازی دام‌های مولد هستیم که اگر لازم بود با ارز ترجیحی وارد می‌کنیم.

وزیر جهاد کشاورزی گفت: شاخص‌های بخش کشاورزی نشان می‌دهد که وضعیت این بخش رو به بهبود است. نرخ ارزش افزوده در بهار ۱۴۰۲ منهای ۴.۶ درصد بود و در زمستان ۱۴۰۲ به ۶ دهم مثبت رسید و پیش‌بینی می‌شود که در سال جدید هم به نرخ مثبت برسیم.

به گفته نیکبخت، تراز تجاری بخش کشاورزی بیش از ۲ میلیون دلار در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ بهبود پیدا کرد.

۸ میلیون و ۲۰۰ هزار تن گندم از کشاورزان خریداری شد

وی افزود: برای دومین سال پیاپی نیاز ۱۰۰ درصدی کشور به گندم را تامین کردیم؛ تا به امروز بیش از ۸ میلیون و ۲۰۰ هزار تن گندم از کشاورزان کشور خریداری کردیم، اگر در همین روال کار ادامه یابد، حدود ۱۸ درصد نسبت به مشابه سال گذشته تولید بیشتر می‌شود.

به گفته وزیر جهاد کشاورزی امسال نیاز کشور و ذخایر استراتژیک از گندم داخلی تامین می‌شود و نیاز به هیچ گونه واردات نخواهد بود. نرخ تورم در بخش کشاورزی هم با استناد به مرکز آمار زیر میانگین کشوری است.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->